Min dag med tre ord. Det är lite småroligt att städa ändå. Idag har jag påbörjat en sån där toknoggrann städning som man gör en gång per varje två-tre år haha. Nu snackar vi fullinventering så det skriker om det. Jag kollade igenom en väska och hittade där; 2 blyerts (bra för jag har inga), två bläck (bra för inga fungerar någonsin) ett pentroll (!?) ett par 3D-glasögon, ett äpple, två rosetter, en spork, 5 euro, tre udda örhängen, en ensam vante (tur att jag sparat den andra ´´ensamma``) samt en astmabrianyl grej (vilket nog är den jag är mest konfunderad över. Jag har inte astma och inte någon av mina nära vänner heller, sjukt märkligt.. )
 
Som sagt. oerhört spännande det här.. Vad kommer härnäst liksom. Däremellan läser jag Gillian Flynns Gone Girl. Än har den inte kommit igång, men jag känner att den säkert kommer det så småningom! :D
 
Lite böcker jag inte läst hittade jag också;) Högen med böcker jag nu redan har hemma men som är olästa är alltså ständigt växande.. Lånade ju fem böcker på biblioteket och förutom de har jag säkert tjugo olästa böcker hemma haha. Förhoppningen är väl att vara klar med alla till sommaren. Då åker jag nämligen tillbaka till min hemort för sommarjobb. 
 
 

Kommentera

Publiceras ej