Det är en grej om böcker som jag insett. Och jag har tänkt på det länge faktiskt. Hur ska man hinna läsa alla böcker man vill under sin livstid? Är det något som är möjligt. Själv är jag ju lite av en bokusstalker och tittar man där varje dag inser man att det kommer ut massor med böcker varje dag. Och även om man bantar ner det till endast svenska böcker, som är inbundna, inom skönlitteratur, så blir det ändå ett par stycken om man säger så.. Varje dag är det 1-2 böcker som man VERKLIGEN vill läsa, och fler därtill som vore lite småintressanta. Det är ett dilemma detta känner jag. Hur tänker man kring det här? Tips mottages gärna kring hur jag ska förhålla mig till bokusångestsyndromet. Jag vill ju inte missa världens bästa bok för att jag saknar tiden.. Eller borde jag leva mer i mitt eget liv kanske och mindre genom händelser i böcker?
 
Bara de senaste dagarna har dessa böcker utkommit som jag gärna vill läsa; Låt inte den här stan plåga livet ur dig, Mona, Tala är silver råna är guld, Vaclav & Lena, Jag heter inte Miriam med flera.. 
 
Och på detta ska man hinna med sitt liv också, och plugga haha. Som ju i och för sig är en stor del av mitt liv just nu..

Kommentera

Publiceras ej